Catherine Zeta-Jones (48): ”M-am îngrăşat foarte tare”

15 ianuarie 2018   News

Actriţa de 48 de ani a fost invitată, duminică, să vorbească, în cadrul unui eveniment în Los Angeles, despre viitorul ei film. Catherine a profitat de ocazie şi a mărturisit prin ce transformări fizice a trecut prin acest nou rol, dar şi că n-a fost deloc un personaj cu care să rezoneze ori pe care să-l umanizeze câtuşi de puţin.

A vorbit despre noul rol

Catherine Zeta-Jones este în plin proces de promovare al peliculei ”Cocaine Godmother: The Griselda Blanco Story”, în cadrul căreia joacă rolul principal. Vorbind despre acest rol, actriţa, care e una dintre cele mai frumoase staruri de la Hollywood, a mărturisit că a fost nevoită să se transforme pentru acest rol, câştigând câteva kilograme bune: ”M-am îngrăşat. Dacă aş fi avut testicole m-aş fi apucat de ele tot timpul. (...) Ea credea despre ea (n.r. Griselda Blaco) că e frumoasă. Ea a fost starul propriului film. Nu-i păsa de nimic.”, a declarat soţia lui Michael Douglas.

Catherine în pelicula 'Cocaine Godmother'

A jucat rolul unei traficante de droguri, denumită şi ”Văduva Neagră”

Cu o altă ocazie, Catherine a dezvăluit că a fost fericită să facă acest rol, deşi s-a dovedit a fi extrem de solicitant, pentru că a avut ocazia să demonstreze că poate face şi un altfel de rol.  Ba mai mult, spune că s-a luptat cu ea însăşi pentru a nu umaniza deloc personajul şi pentru a nu empatiza deloc cu ea. ”Nu cred că a avut niciuna (n.r. calitate). Îi admir pe cei de la Lifetime şi A + E. Ar fi fost mult mai simplu dacă ar fi făcut să pară totul roz.”, a mai spus Catherine.

Cât despre apariţia ei în cadrul acelei emisiuni, Catherine a avut un look fără cusur. Machiată discret, cu părul coafat în onduleuri lejere şi cu un outfit monocrom, actriţa de 48 de ani a aratat ca ”scoasă din cutie”.

foto: Getty Images

Mai multe