Catherine Zeta-Jones, din ce în ce mai departe de soțul Michael Douglas. Sunt probleme în cuplu?

17 septembrie 2024   News

Super cuplul Catherine Zeta-Jones - Michael Douglas pare că nu-și mai găsește timp pentru a petrece clipe de calitate împreună.

Catherine Zeta-Jones se bucură de o vacanță surpriză. Actrița se află de miercuri la soare, în Napoli, Italia.

Italia este splendidă în această perioadă a anului, însă actrița pare cât se poate de singură.

Vremurile când se posta cu soțul ei au cam apus și deocamdată nu se cunoaște motivul. 

După ce a petrecut aproape toată vara în Irlanda, unde a filmat pentru sezonul doi al serialului Wednesday, actrița a plecat cu avionul la Napoli.

Duminică, pe Instagram, Catherine Zeta-Jones, în vârstă de 53 de ani, le-a oferit fanilor o idee despre cum se relaxează ea în sudul Europei.

După o vară toridă, Italia are acum temperaturi prietenoase și o climă blândă. Zona Napoli, Sorrento și Coasta Amalfitană reprezintă destinația ideală la mijloc de septembrie.

Inspirată probabil de la personajul său Morticia Addams, Catherine Zeta-Jones s-a afișat îmbrăcată în negru și pozând în pitorescul oraș italian Napoli: "Napoli... azi. Pot să-ți împrumut bicicleta!" a glumit ea în descrierea imaginii postate pe contul său de socializare.

Nu se știe dacă în prezent Catherine a fost însoțită la Napoli de Michael Douglas.

Cert este că în vara aceasta au stat departe unul de altul. Catherine a fost ocupată cu filmările în Irlanda la Wednesday, în timp ce Michael a avut un turneu în Europa și a stat o perioadă îndelungată în Spania. S-a întâlnit și fotografiat inclusiv cu regina Spaniei, Letizia.

De asemenea, actorul a ales să petreacă în Spania mai mult cu persoane apropiate de vârsta sa. Chiar ceva neobișnuit s-a întâmplat.

A participat la o fiesta aniversară, alături de vârstnici care împlineau și ei anul acesta 80 de ani.

Fanii soților Catherine Zeta-Jones - Michael Douglas știu că cei doi sunt născuți în aceeași zi: pe 25 septembrie.

Două Balanțe sensibile așadar. Rămâne de văzut dacă-și vor face timp să sărbătorească împreună și anul acesta. Actorul face 80 de ani, iar diva va împlini 55 de ani.

Foto: Profimedia & GettyImages

Mai multe