Catherine Zeta-Jones, fermecătoare la braţul lui Michael Douglas. Împlinesc 17 ani de căsătorie

2 noiembrie 2017   News

În ultima vreme, Catherine Zeta-Jones este din ce în ce mai înfloritoare şi, de fiecare dată când apare în public, impresionează cu alegerile vestimentare îndrăzneţe. Ieri, 1 noiembrie, actriţa a apărut la braţul soţului său, Michael Douglas, la Gala Jubilee din Manhattan şi a fost fermecătoare.

Iubirea lor nu ţine cont de vârstă.

Are 48 de ani, iar el 73, însă diferenţa de vârstă nu a fost o piedică pentru ei, chiar dacă în ulitma vreme se observă tot mai mult din punct de vedere fizic. Soţia sa este atrăgătoare şi, noroc pentru Michael Douglas că şi el a îmbătrânit frumos alături de femeia care i-a dăruit 2 copii şi cu care este căsătorit de mai bine de un deceniu şi jumătate.

Îmbătrânesc frumos împreună, au doi copii şi aniversează 17 ani de căsătorie.

Cei doi s-au ţinut de mână la eveniment şi chiar au râs la momentul fotografiilor, stând unul lângă celălalt, îmbrăcaţi elegant. Dacă actorul american a purtat un costum bleumarin şi o cravată gri cu model, Catherine şi-a etalat silueta perfectă într-o rochie lungă, mulată, dar cu un decolteu ameţitor. De asemenea, şi-a strâns părul într-un coc lejer şi a optat pentru o accesorizare cu o pereche de cercei cu pietre negre, culegând din nou laude pentru prezenţa sa impunătoare, care nu poate fi trecută cu vederea.

Catherine a strălucit la braţul soţului său.

Dragostea dintre ei este atât de puternică şi durabilă, încât pe 18 noiembrie aniversează 17 ani de căsătorie, timp în care au fost separaţi o singură dată. Mai exact, în 2013, au stat despărţiţi 6 luni, după spusele actriţei: "Nimeni nu ştie ce se întâmplă între cei patru pereţi ai casei noastre" a declarat Zeta-Jones pentru Vanity Fair în septembrie.

Foto: Getty Images

Mai multe