Câţi bani a făcut din fotbal Sebastian Chitoşcă de la Survivor România 2021. Ce şi-a cumpărat fostul fotbalist

22 februarie 2021   News

Putea să aibă o carieră strălucită în fotbal, dar a renunţat de dragul fratelui care acea mare nevoie de el. Iată câţi bani a făcut din fotbal Sebastian Chitoşca de la Survivor România 2021. I-a investit cu cap!

El face acum parte din echipa Faimoşilor de la Survivor România 2021. Sebastian Chitoşcă a început o carieră în forbal, dar a renunţat deoarece fratele lui avea mare nevoie de ajutor în urma unui accident. Viaţa lui s-a schimbat, la fel şi a familiei. 

Chiar dacă nu a fost atât de prezent pe terenul de fotbal, acesta a reuşit să strângă ceva bani pe care i-a investit în ce şi-a dorit mai mult. Sebastian Chitoşcă are 103 meciuri în Liga 1 şi a jucat inclusiv pentru FCSB. ”N-am alergat niciodată după salarii mari, la Steaua (FCSB, n.r.) şi Botoşani am avut 3.500 de euro/lună. Am spus că nu se poate aşa, să ajungi să joci pe 1.000 de euro în fotbal... e o sumă foarte mică. Atât primeam eu din Liga 2. Nu am acceptat”, a povestit Sebastian Chitoşcă într-un interviu.

Sebastian Chitoşcă a reuşit să strângă ceva bani din fotbal. Şi-a cumpărat propria casă şi o maşină scumpă.

Cine e Sebastian Chitoşcă de la Survivor România 2021. La doar 18 ani îmbrăca tricoul echipei naţionale de fotbal a României

Sebastian Chitoşcă este fost fotbalist. În adolescenţă juca deja fotbal profesionist, iar la 18 ani îmbrăca tricoul echipei naţionale şi prindea un transfer la Steaua. A debutat în liga profesionistă de fotbal, reuşind să se întreţină singur şi să îşi ajute familia. De altfel, a renunţat la carieră sportivă când fratele lui a fost lovit şi a intrat în comă. Fratele lui, Vlad a fost lovit în cap cu bestialitate la o terasă în Piatră-Neamţ, căzând în comă de gradul IV. Au urmat zile şi apoi luni de chin prin spitale, în România şi Germania unde întreagă familie a fost alături de Vlad, iar Sebastian a stat non-stop la căpătâiul fratelui său, scrie kanald.ro.

"El a venit în concediu acasă, a fost la un restaurant în Piatra Neamţ. În urma unui conflict, a primit un pumn, a căzut cu capul pe marginea terasei de lemn şi a intrat în coma de gradul 4. L-au stabilizat foarte repede, l-au transferat de urgenţă la Iaşi şi, după aceea, a urmat chinul. Nu mai e acelaşi om acum. Imediat, eu am plecat în Germania. Am lucrat intr-o vopsitorie auto, am mers două luni la jobul respectiv şi mi-a plăcut foarte mult meseria. Am învăţat-o chiar foarte bine, mă pricepeam. Patronul respectiv a închis firma însă, iar ulterior am lucrat 4 seri alături de tatăl meu la o fabrică de sushi. Mi-era foarte greu să-l văd pe tata la 56 de ani că lucrează pentru alţii.

Acum, am un canal de YouTube. Jucându-mă pe calculator şi având prieteni în domeniul asta în ultimul timp, prietenii mi-au spus să încerc. Cred că am 7 sau 8 zile de când am început şi deja am 11 mii de abonaţi. E extraordinar! Clipul meu în care povestesc de ce m-am lăsat de fotbal are 60.000 de vizualizări,” declara la începutul anului Sebastian, extrem de afectat de ce se întampla în viaţa lui.

Foto: Youtube, Instagram

Mai multe