Câţi bani au cheltuit până acum pe divorţ Angelina Jolie şi Brad Pitt. Experţii spun că va deveni cel mai scump divorţ din istoria Hollywoodului

31 martie 2021   News

Procesul de divorţ dintre Angelina Jolie şi Brad Pitt are toate şansele sa devină cel mai scump din istoria Hollywoodului. Se pare că din 2016 şi până acum cei doi au scos din buzunar câte un milion de dolari, iar bătălia e departe de a se fi încheiat.

Din septembrie 2016, de când Angelina Jolie (45) a intentat divorţ citând diferenţe ireconciliabile, actriţa şi fostul ei soţ, Brad Pitt (57), îşi petrec timpul prin tribunale. Războiul pentru avere şi custodia copiilor este aprig şi nu pare că se va încheia prea curând. În vreme ce Brad vrea să poate avea dreptul la 50% din timpul copiilor minori, Angelina vrea custodia totală.

Conform experţilor legali din Los Angeles, citaţi de Daily Mail, divorţul dintre cele două stele de cinema are şanse mari să devină cel mai scump din istoria Hollywoodului. Angelina şi Brad au scos fiecare din buzunar până acum peste 1 milion de dolari, iar avocaţii lor sunt plătiţi regeşte. De altfel, se pare că cei doi au angajat şi un judecător privat, al cărui onorariu este de 1000 de dolari pe oră. 

Recent, Angelina a scos la licitaţie un tablou pictat de Winston Churchill, primit cadou, se spune, de la Brad Pitt, care a fost adjudecat pentru suma de 11, 5 milioane de dolari. Mulţi cred că actriţa va folosi banii pentru a continua lupta împotriva fostului soţ.

Foto: Profimedia

Mai multe