Catinca Roman, despre relaţia cu Petre Roman: "E un tip care nu are prea multe regrete"

10 iunie 2021   News

Catinca Roman nu l-a putut ierta pe Petre Roman după ce a rupt căsnicia cu mama sa şi s-a refugiat în braţele Silviei Chifiriuc. În toţi aceşti ani, între ei nu a mai existat nicio formă de apropiere.  

“Nu am mai vorbit cu el. Nu cred că se pune problema unei apropieri între noi, mai ales că nu cred că s-ar pune problema ca el să facă pasul. Acum, între noi, el este un tip care nu are prea multe regrete. Oana şi-a dorit să se apropie de Petre Roman, e treaba ei. Fiecare are principiile sale în viaţă, eu pe ale mele, Oana pe ale ei, nu am ce să spun despre situaţia lor. Dacă Petre Roman m-ar căuta, acum, să fiu sinceră, nici nu ştiu cum aş reacţiona, voi vedea la acel moment, deşi nu cred că se va întâmpla”, a spus Catinca Roman pentru Fanatik.ro.

De cealaltă parte, Oana nu poate uita nici acum cum la nunta ei Mioara Roman stătea singură într-un colţ, iar la o altă masă se afla Petre Roman cu familia lui.

“După ce părinţii mei s-au despărţit, nu am mai putut să fac o poză cu ei sau să mai ieşim vreodată la masă. M-a durut că tata nu a vrut să mai ţină o relaţie nici măcar de prietenie aparentă cu mama. Ei s-au întâlnit o singură dată, la nunta mea. A fost greu. Mama stătea singură la o masă şi el era cu familia lui la altă  masă”, a povestit Oana Roman la Antena Stars.

Mai multe