Catrinel Menghia, apariţie neaşteptată! A publicat o fotografie în care apare complet goală

1 aprilie 2020   News

Frumoasa româncă e în izolare, dar şi-a bucurat fanii cu o fotografie de revistă, în care apare complet goală!

Catrinel Menghia a realizat de-a lungul anilor shootinguri pentru publicaţii cunoscute, a realizat pictoriale care au uimit. Iată că acum, din izolare, actriţa a ales să îşi bucure urmăritorii din mediul online cu o fotografie realizată în anul 2008. Pe atunci, Catrinel Menghia nu devenise mamă, avea o carieră în ascensiune. 

Acum se află acasă, în izolare alături de familia ei, dar este activă pe Instagram. Acolo a publicat imaginea care a strâns mii de like-uri. Este pozată complet goală, de la distanţă, dar i se poate observa silueta perfectă pe care o avea în urmă cu 12 ani. Nici urmă de imperfecţiuni, de semne, avea un trup de fotomodel. 

Nu este pentru prima oară când actriţa publică o astfel de fotografie, în trecut ea a executat o mişcare de contorsionism, fiind iar complet goală. Priveşte imaginea în galeria foto. 

        Vezi această postare pe Instagram                   Torneremo a spostare i muri . (Mostra fotografica / @villabrasini_beautyclinic ) Miami 2008 By @sabineliewald O postare distribuită de Catrinel Marlon (@catrinelmarlon) pe Mar 30, 2020 la 8:27 PDT

Vezi această postare pe Instagram

Torneremo a spostare i muri . (Mostra fotografica / @villabrasini_beautyclinic ) Miami 2008 By @sabineliewald

O postare distribuită de Catrinel Marlon (@catrinelmarlon) pe

Catrinel Menghia, declaraţii din izolare pe timpul pandemiei

“Fiecare persoană infectată ar putea răspândi infecţia înainte să ştie că este bolnavă. Ce poate doborî milioane de români. Mare atenţie! Opreşte-te puţin şi priveşte în jur. Rămâi acasă‼ Recomand. Inamicul de bătut aici este nivelul de contaminare. Cel mai trist e să vedem tineri fără responsabilitate socială”, a fost mesajul postat de Catrinel Menghia pe o reţea de socializare.

Actriţa recunoaşte că a trăit suferinţa prin ochii celor apropiaţi. “Am prieteni care s-au îmbolnăvit, este teribil, nu subestimaţi prevenţia", adaugă Catrinel.

Mai multe