Catrinel Menghia, o apariţie exotică la petrecerea Fendi

28 mai 2014   News

Superbul model a făcut senzaţie la una dintre petrecerile mondene care au avut loc în jurul festivalului de film de la Cannes, încheiat weekendul trecut. Pe 23 mai, brandul Fendi a organizat pe Croazetă o petrecere cu ocazia lansării

Superbul model a făcut senzaţie la una dintre petrecerile mondene care au avut loc în jurul festivalului de film de la Cannes, încheiat weekendul trecut.

Pe 23 mai, brandul Fendi a organizat pe Croazetă o petrecere cu ocazia lansării noii colecţii de ochelari, iar Catrinel a fost una dintre cele mai sexy apariţii din seara cu pricina, însoţită de iubitul ei italian, Massimiliano di Lodovico.

Românca nu a rezistat tentaţiei de a posta câteva fotografii pe pagina ei de Facebook cu ţinuta ei văratică şi destul de colorată, graţie fustei portocalii şi a turbanului înflorat.

(function(d, s, id) { var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0]; if (d.getElementById(id)) return; js = d.createElement(s); js.id = id; js.src = "//connect.facebook.net/en_US/all.js#xfbml=1"; fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs); }(document, 'script', 'facebook-jssdk'));

by

.

Mai multe