Cazul care a şocat o lume întreagă! Un bărbat căsătorit s-a trezit implicat într-o partidă de sex cu o femeie care nu era soţia lui

24 mai 2021   News

O femeie care s-a strecurat în camera unui bărbat căsătorit şi i-a făcut sex oral în timp ce dormea ​​a fost condamnată.

 Marie Le-Mar, în vârstă de 38 de ani, a primit trei ani şi şase luni de închisoare, în Anglia, pentru că s-a dezbrăcat şi a intrat în patul victimei, iar asta după o sesiune de băut intens. Judecătorul a aflat cum bărbatul, care dormea ​​separat de soţia sa din cauza sforăitului său, s-a trezit în timpul asaltului.

Procurorul John Farmer a declarat : „El a crezut din greşeală că este soţia sa. Inculpatul a vrut să ajungă deasupra ei, încercând clar să întreţină relaţii sexuale, dar ea a căzut din pat. Astfel, şi-a dat seama că cea care se afla în patul lui nu era soţia lui. Şi-a revenit în simţiri din somnul profund, a aprins lumina şi şi-a dat seama că femeia era beată şi complet dezbrăcată”.

Victima i-a spus soţiei sale, care a chemat imediat Poliţia. Înainte de sosirea ofiţerilor, instanţa a aflat cum Le-Mar, care petrecea câteva nopţi departe de partenerul ei, a ameninţat-o pe soţia victimei că îi va rupe dinţii.

În timpul interogării, Le-Mar a spus că nu-şi poate aminti evenimentele, dar a recunoscut ulterior acuzaţiile, determinarea unei persoane de a se angaja în activităţi sexuale fără consimţământ, agresiune sexuală, asalt şi agresarea unui ofiţer de Poliţie. „Este posibil ca soţia victimei să fi înţeles greşit ceea ce a văzut, ceea ce ar fi putut provoca un conflict între ea şi soţul ei. Vă puteţi imagina interpretarea. Impactul asupra victimei şi soţiei sale este unul de profundă dezamăgire ”, a spus Judecătorul Thomas Rochford.

Avocatul Derek Johashen i-a sărit în apărare. El a declarat că Le-Mar a avut o viaţă grea şi că nu a comis niciodată un atac sexual: „Ea nu are nicio atracţie sexuală faţă de acest bărbat, nu este ceva ce ar lua în considerare vreodată şi nu poate explica de ce a decis să acţioneze în acest fel. Are 38 de ani şi nu a mai comis o infracţiune sexuală, nu este un prădător. Trebuie spus că a avut o perioadă dificilă, începând de la vârsta de şapte ani. Probleme ei e că abuzează de alcool şi droguri.

Comportamentul ei jignitor se datorează consumului de alcool. Era foarte beată, atât de rău încât a căzut din  pat. Alcoolul nu este niciodată o scuză, dar această femeie aude voci".

În observaţiile sale finale, judecătorul Rochford a spus: „Infracţiunile sexuale împotriva bărbaţilor nu sunt mai puţin grave decât infracţiunile sexuale comise împotriva femeilor”.

Le-Mar a fost trimisă direct la închisoare.

Mai multe