Ce-a avut de spus Hillary Clinton despre incidentul cu Kim Kardashian?

6 octombrie 2016   News

Întreaga lume a fost uimită să afle ce i s-a întâmplat luni dimineaţă vedetei americane de reality show. Prietenii au compătimit-o, haterii au criticat-o, până şi candidata la preşedinţia americană, Hillary Clinton, şi-a dat cu părerea în privinţa jafului în care a fost implicată Kim Kardashian.

Nu au existat răni fizice în cazul lui Kim Kardahian West, care a fost legată şi ameninţată cu arma de cinci bărbaţi în cursul dimineţii de luni, însă întregul incident i-a cauzat vedetei de reality show o adevărată traumă.

Vedetele apropiate frumoasei brunete i-au transmis lui Kim toată compasiunea lor, celebrităţile aflate la Fashion Week în Paris, oraşul unde s-a petrecut jaful, şi-au exprimat regretul cu privire la tot ce a îndurat aceasta. Iar Hillary Clinton s-a numărat printre persoanele publice care au vorbit despre regretabilul incident în timpul unui interviu acordat lui AJ Calloway, de la Extra.

“Îmi pare tare rău pentru ea!”, a declarat în direct celebrul politician, după care l-a lăudat pe soţul lui Kim, care şi-a intrerupt concertul imediat ce a aflat despre incident, pentru a fi alături de soţia sa într-un moment atât de dificil.

Mai multe