Ce a făcut Jennifer Aniston pentru Matthew Perry când și-a dat seama că se luptă cu drogurile și alcoolul

23 octombrie 2022   News

Matthew Perry a lăudat-o pe Jennifer Aniston pentru că s-a dovedit o bună prietenă în mijlocul luptei sale cu drogurile și alcoolul.

Actorul, care a dezvăluit recent că a fost la un pas de moarte din cauza consumului intens de droguri, a spus că cea care i-a fost colegă în „Friends” l-a confruntat la apogeul carierei sale.

Într-un interviu cu Diane Sawyer – care va fi difuzat pe 28 octombrie – Starul recunoaște că Aniston i-a spus: „Știm că bei”.

„Imaginați-vă cât de înfricoșător a fost acest moment”, mărturisește bărbatul de 53 de ani pentru Sawyer, adăugând că „ea s-a implicat cel mai mult. Îi sunt foarte recunoscător pentru asta”.

În același interviu, starul a confirmat că lua Vicodin pe zi”, Metadonă, Xanax” și bea „un litru de vodcă”.

Abuzul de droguri l-a distrus pe actor la vârsta de 49 de ani, când colonul i-a explodat din cauza consumului excesiv de opioide.

La acea vreme, Perry a susținut că a suferit o perforație gastrointestinală, dar, în realitate, a petrecut cinci luni în spital – dintre care două săptămâni în comă – și a trebuit să folosească o pungă de colostomie timp de nouă luni după ce medicii i-au spus că a avut „ o șansă de 2% de a trăi”.

„Am fost pus pe o  mașină care face toată respirația pentru inima și plămânii. Și asta se numește Ave Maria. Nimeni nu supraviețuiește asta”, a  mărturisit el pentru People într-un interviu separat.

După ce a fost nevoit să poarte punga externă pentru depozitarea fecalelor timp de aproape un an, actorul a decis să lupte cu dependența și să găsească un terapeut.

„Specialistul mi-a spus: „Data viitoare când te gândești să iei Oxycontin, s-ar putea să ai o pungă de colostomie pentru tot restul vieții”, a spus el publicației. „Și o fereastră s-a deschis și m-am târât prin ea și nu mai vreau Oxycontin”.

Perry, care pare că și-a găsit în cele din urmă drumul, își descrie cu sinceritate lupta de lungă durată cu dependența într-o nouă carte”, care apare pe 1 noiembrie.

Mai multe