Ce a gătit Laura Cosoi pe Transfăgărăşan?
Laura Cosoi a fost invitatul principal al primei ediţii “Gătim pentru Transfăgărăşan”, ce a avut loc lângă Cetatea Poenari, la 38 de kilometri de Curtea de Argeş, pe celebrul drum Transfăgărăşan, la hotelul Valea cu Peşti.
Laura Cosoi a fost invitatul principal al primei ediţii “Gătim pentru Transfăgărăşan”, ce a avut loc lângă Cetatea Poenari, la 38 de kilometri de Curtea de Argeş, pe celebrul drum Transfăgărăşan, la hotelul Valea cu Peşti.
Vedeta a reuşit să se remarce printre jurnalişti şi bloggeri culnari, care au dorit să îşi arate talentele de bucătari în preparera unor mâncăruri numai din peşte. Laura a pregătit un gustos păstrăv la cuptor, iar din meniul celorlalţi nu au lipsit calcanul, păstrăvul, somonul şi fructele de mare.
Dupu competiţia culinară, Laura Cosoi s-a bucurat de frumuseţea peisajelor din zona Lacului Vidraru şi a munţilor Făgăraş, din locul minunat în care se afla, la o altitudine de 875 metri, hotelul Valea cu Peşti.