Ce a mâncat Kim pentru a slăbi? Şi cum arată acum starleta?

8 iulie 2016   News

Dacă e ceva ce admirăm cu adevărat la Kim Kardashian, e ambiţia. Căci aceasta este calitatea care a făcut-o celebră în primul rând. Kim nu s-a dat în lături niciodată de la ceea ce a vrut şi a luptat cu ambiţie şi îndârjire să obţină tot ce a crezut că i se cuvine.

Kim nu s-a lăsat până n-a scăpat de toate kilogramele nedorite

Tot de ambiţie a dat dovadă şi-n ultimele luni, reuşind să scape de kilogramele dobândite în timpul celei de-a doua sarcini. Şi ştim cu toţii că să slăbeşti nu e un lucru tocmai uşor. Starleta, însă, s-a încăpăţânat să scape de toate acele kilograme nedorite şi chiar mai mult, ajungând la silueta de dinaintea celor două sarcini.

Câteva dintre mesele starletei: frittata cu fructe, frittata cu brânza feta şi somon cu varză de Bruxelles.

Cum a reuşit? Foarte mult sport, masaje şi tratamente speciale, dar şi o dietă draconică. Kim a mărturisit că de două săptămâni şi-a schimbat dieta, alegând să urmeze regimul Atkins (dieta fără carbohidraţi).

Aşa arată acum Kim

Ulterior, starleta a postat şi o imagine cu ea, în care apare îmbrăcată în costum de baie, dezvăluind astfel noua ei siluetă. Şi trebuie să recunoaştem că trasnformarea starletei e chiar uimitoare, dacă e să ne gândim la acele săptămâni de dinaintea celei de-a doua naşteri, când Kim era ca un balon.

foto: Instagram

Mai multe