Ce a spus Mariah Carey despre noul copil al lui Nick Cannon

14 decembrie 2016   News

Fostul soţ al artistei urmează să fie din nou tată, iar vestea a ajuns, în cele din urmă, şi la urechile lui Mariah Carey. Şi, evident, aceasta a pus mâna pe telefon şi i-a cerut fostului soţ să-i confirme informaţia.

Mariah l-a întrebat pe Nick despre noul lui copil

Nick Cannon a mărturisit într-un interviu recent că fosta lui soţie, celebra Mariah Carey, i-a cerut socoteală în legătură cu cel de-al treilea lui copil, cel pe care îl poartă Brittany Bell, o fostă iubită de-a lui. ”M-a sunat pe mine mai întâi, ceea ce a fost o mişcare bună. Nu ştiu de unde a auzit şi m-a sunat, şi chiar a făcut glume pe seama asta. Mi-a zis ceva de genul: <<Mm-hmm, am auzit că ai ieşit în lume>>”, a povestit Nick despre dialogul cu fosta soţie, cu care îi are pe gemenii Monroe şi Moroccan.

Apropo de copii, Nick a mărturisit că gemenii în vârstă de cinci ani au fost informaţi despre faptul că vor mai avea un frăţior sau o surioară şi că aceştia au reacţionat foarte bine la această veste. ”Sunt super încântaţi”, a povestit Nick în acelaşi interviu.

Vorbind şi despre copilul care urmează să vină pe lume şi despre mama lui, Brittany Bell, Nick a declarat că a fost o mişcare atent calculată şi că e un pas pe care şi-a dorit să-l facă în viaţa lui. „N-a fost un copil din greşeală. Sunt calculat în mişcările mele. Întotdeauna mi-am dorit cinci copii... Doar pentru că mariajul meu s-a termiant nu înseamnă că nu-mi pot continua visul de a-mi întemeia o familie.”, a mărturisit acesta.

Nick şi Brittany, pe vremea când formau un cuplu.

Iar despre Brittany, acesta a declarat că înainte să aibă o relaţie cu ea, ei doi au fost buni prieteni, iar părinţii lor erau, la rândul lor, prieteni de familie. ”Am vrut să mă asigur că e cineva cu principii solide, totodată spirituală, care să-mi împărtăşească gândirea. Ea a făcut parte din viaţa mea tot timpul. Familiile noastre au crescut împreună în San Diego, aşa că povestea noastră merge mult în urmă.”

foto: arhivă

Mai multe