Ce actor din "Piraţii din Caraibe" nu va mai juca în noua producţie a seriei?

30 mai 2017   News

El a fost protagonistul seriei "Piraţii din Caraibe" încă de la începuturi, de acum 14 ani şi, mai nou, vrea să renunţe la şansa de a juca într-un nou flm marca Piraţii.

Unul dintre ei nu va mai apărea în noua producţie "Piraţii din Caraibe".

A fost în pielea Căpitanului Barbossa, iar acum, actorul Geoffrey Rush, în vârstă de 65 de ani, spune că a terminat-o cu acest personaj. Starul australian a confirmat că moartea personajului său din ultimul film, "Dead Men Tell No Tales", înseamnă automat că drumul său în această franciză a luat sfârşit. "I-am spus producătorului Jerry Bruckheimer:" Cred că acesta este sfârşitul lui Barbossa ", a mărturisit Rush. "Moartea lui înseamnă pierderea unui personaj important . Totul are sens acum şi este uşor dramatic".  În cel mai recent film, Barbossa se sacrifică pentru fiica sa Carina.

A jucat în rolul Căpitanului Barbossa.

Filmul a avut o mulţime de personaje care au murit şi au revenit la viaţă, însă Rush nu crede că acest lucru se va întâmpla şi cu Barbossa:  "Cred în noţiunea de sacrificiu altruist, ai renunţat la asta şi ai ieşit dintr-o dată din producţie: " Ei bine, poate îl vom aduce înapoi la viaţă pentru că lumea l-a plăcut pe Barbossa ", a spus el.

Barbossa moare în cel mai recent film marca Piraţii din Caraibe.

Cu toate că nu crede că se va întoarce, actorul a spus că nimic nu este imposibil în viitor. "Nu ştii niciodată cu noi. Putem întotdeauna să aducem personajele înapoi la viaţă atunci când le iubim", a declarat producătorul filmului. Rush, însă, a speculat că moartea sa din film se poate dovedi a fi finală: "Ar putut să vină cu ceva. Sau s-ar putea întoarce ca tatăl lui Hamlet ca o fantomă şi doar îl va enerva pe Jack ."

Foto: Getty, Cinemagia.ro

Mai multe