Ce actori celebri s-au amorezat de Lupita?

20 martie 2014   News

Când ai un look exotic, o alură de maratonistă şi, cel mai im­portant, un premiu Oscar, nicio sosie de Sophia Loren din lume nu-ţi poate face faţă în jocul iubirii. Vor­bim despre frumoasa actriţă de origine kenyană Lupita Nyong’o, de talentatul actor Michael Fassbender

Când ai un look exotic, o alură de maratonistă şi, cel mai im­portant, un premiu Oscar, nicio sosie de Sophia Loren din lume nu-ţi poate face faţă în jocul iubirii. Vor­bim despre frumoasa actriţă de origine kenyană Lupita Nyong’o, de talentatul actor Michael Fassbender şi de cea cu statutul de victimă în toată această po­veste, a noastră Mădălina Ghenea.

Chiar dacă Ghenea n-a recunoscut făţiş relaţia cu Fassbender, fotografi­ile de paparazzi fiind singurele care au „vorbit“ despre această relaţie, iată că, acum, românca pozează, vrând-nevrând, în postura de părăsită. Asta pentru că nemilosul stăpân de negri din „12 ani de sclavie“ s-a îndrăgostit chiar de obiectul obsesiei lui bolnăvi­cioase, Lupita Nyong’o. În realitate, că-n film o iubea doar cu biciul… „Au început să aibă o conexiune incredibilă după terminarea filmărilor la «12 ani de sclavie» şi în timpul promovării filmu­lui. În septembrie, anul trecut, în tim­pul Festivalului de Film de la Toronto, au avut chiar o aventură. Acum, Mi­chael vrea să-i demonstreze că inten­ţiile lui sunt serioase. Atracţia dintre ei nu poate fi contestată“, susţine o sursă citată de „The Sun“. Dacă nici asta nu-i dragoste… Poate-i cea dintre kenyană şi Jared Leto. Sau, mai bine zis, cel mai hot cuplu alb-negru, deţinător de câte una bucată statuetă Oscar, de la Hollywood. Iniţial, actorii au răspuns zvonurilor cu glume de genul „viitoarea mea fostă nevastă“, vezi Jared, sau „ultimul lucru pe care l-am auzit este că Miley Cyrus ne-a despărţit“, de la Lupita citire.

Însă morişca zvonurilor s-a învârtit şi mai puternic după ce, imediat după gala premiilor Oscar, actorul de 42 de ani a fost zărit la prezentarea colecţi­ei Miu Miu, din cadrul Paris Fashion Week, acolo unde a fost prezentă şi Lu­pita, imaginea colecţiei de primăvară a brandului. Înţelegem de ce era Lupita acolo, dar ce-i veni lui Leto?

Dacă, revenind la Fassbender, vic­tima ar putea fi Mădălina noastră, şi în cazul Lupitei ar exista o iubire sa­crificată. O relaţie de doar şase luni, e drept, cu rapperul somalezo-canadian K’naan, în vârstă de 36 de ani, care mai are o căsnicie şi nişte copii la activ. Vom vedea dacă acest iubit secret va deveni unul oficial sau va dispărea în neant.

Mai multe