Ce actriţă celebră a recunoscut că s-a iubit cu Justin Timberlake?

16 mai 2017   News

Iată că un secret nu poate rămâne ascuns pentru veşnicie, atâta vreme cât mai multe persoane ştiu de el! Recent, o actriţă celebră, acum căsătorită şi cu un copil, a recunoscut că acum ceva timp a avut o idilă cu Justin Timberlake, cel actualmente căsătorit la rândul lui.

Jenna Dewan a mărturisit că s-a iubit cu Justin Timberlake

Soţia lui Channing Tatum, actriţa Jenna Dewan, este cea care a mărturisit că-n anii 2000 a avut o relaţie amoroasă cu Justin Timberlake. Chipurile, idila ar fi început după celebrul cântăreţ s-a despărţit de Britney Spears, pe când Jenna era angajată drept dansatoare în trupa lui Justin. ”Am avut o relaţie, da”, a recunoscut, uşor jenată, Jenna în timpul emisiunii ”Whatch what happens live”.

Tot Jenna a fost cea care a mai oferit câteva detalii picante despre idila cu Justin Timberlake, dezvăluind că relaţia lor a fost cât se poate de sinceră şi frumoasă. Jenna a ţinut să precizeze şi că relaţia lor a debutat după ce Justin s-a despărţit de Britney Spears şi că-n ciuda aparenţelor, relaţia lor n-a fost o simplă consolare a artistului. ”Am fost mai întâi prieteni, apoi am început să ne vedem ca iubiţi. (...) Nu, n-am fost o consolare. Am fost foarte clară cu el, că n-am de gând să fiu o consolare pentru el.”, a mărturisit Jenna.

Cât despre relaţia dintre cei doi foşti în prezent, Jenna a recunoscut că se-nţeleg bine şi că au păstrat o relaţie de amiciţie. ”Suntem în continuare prieteni”, a povestit actriţa în cadrul aceleaşi emisiuni.

Justin Timberlake şi soţia sa, actriţa Jessica Biel

Amintim că Justin Timberlake are o relaţie cu Jessica Biel încă din 2007, iar Jenna va sărbători în luna iulie, anul acesta, opt ani de mariaj cu Channing Tatum.

Channing Tatum şi Jenna Dewan

foto: Bravo / arhivă OK!

Mai multe