Ce actriţă de renume e însărcinată pentru prima oară?

9 iunie 2015   News

În ultimele două luni, am tot speculat conform apariţiilor sale surprinse de paparazzi că este însărcinată. Hainele largi, fără formă, care să-i ascundă burta sau, de fapt, orice formă a corpului său subţire

În ultimele două luni, am tot speculat conform apariţiilor sale surprinse de paparazzi că este însărcinată. Hainele largi, fără formă, care să-i ascundă burta sau, de fapt, orice formă a corpului său subţire au dat de înţeles destul de clar că vedeta încearcă să-şi ţină cât mai mult timp sarcina ascunsă.

După apariţia ei la Premiile Tony, englezoaica celebră pentru rolurile din “An Education”, “Marele Gatsby”, “Never Let Me Go” a întărit zvonurile. Carey Mulligan e însărcinată cu primul ei copil şi al soţului său, Marcus Mumford – solist în trupa Mumford & Sons.

“Nu aveau de gând să anunţe sarcina, dar ea a preferat să continue munca. Toată lumea o sprijină”, spune un apropiat al starului de 30 de ani, nominalizat pentru interpretarea din piesa Skylight. Carey, care este căsătorită cu Marcus din 2013, a spus în repetate rânduri că vrea copii cât de curând.

Sarcina a putut fi vizibilă odată cu apariţiile ei mondene, unde a purtat rochii trapez, largi în zona trunchiului, iar de multe ori actriţa de 30 de ani şi-a aşezat mâinile pe abdomen, stârnind şi mai tare zvonul că este gravidă, încă din 15 aprilie.

FOTO GETTY IMAGES

Mai multe