Ce apariţie, după ce a slăbit 45 de kilograme! Adele a fost surprinsă în colanţi după vizita la sală

14 februarie 2020   News

De nerecunoscut după vizita la sală! Adele a slăbit aproximativ 46 de kilograme, iar acum este de nerecunoscut. A fost surprinsă în colanţi!

Adele este destul de rezervată în ceea ce priveşte apariţiile sale publice. Artista s-a despărţit de soţul Simon Konecki, iar acum trece printr-o schimbare majoră din punct de vedere fizic. Nu mai seamănă deloc cu artista pe care o ştiam de ani de zile!

Se pare că Adele a slăbit aproximativ 45 de kilograme. A ţinut o dietă drastică şi a făcut foarte mult sport, după cum au declarat chiar apropiaţii cântăreţei. Acum, în luna februarie, ea a fost surprinsă după ce părăsea sala de fitness. Îmbrăcată în negru din cap până în picioare, Adele şi-a ascuns chipul în spatele unei şepci.

Aceasta a îmbrăcat o bluză şi o pereche de colanţi foarte mulaţi care i-au pus trupul în evidenţă. Se observă imediat în imagini că a dat jos zeci de kilograme. 

Adele a surprins la o petrecere întro rochie animal print 

Recent, ea a fost surprinsă la o petrecere după Premiile Oscar organizată de către Guy Oseary. Ea a stat alături de alte vedete consacrate printre care Jennifer Lopez, Alex Rodriguez, Kim Kardashian şi Kanye West.

Cei care au văzut-o pe artistă au fost uimiţi: „Ea arăta complet diferit, aproape de nerecunoscut”, a dezvăluit o sursă pentru People.

Pare că Adele nu a fost prea multe fotografii la eveniment, dar prezentatoarea TV Kinga Rusin a reuşit să o surprindă într-o imagine.  Cântăreaţa arată atât de bine! Poartă o rochie cu un model animal print, mulată. Silueta ei iese în evidenţă!

Foto: Profimedia 

Mai multe