Ce au spus vedetele despre poza nud postată de Kim Kardashian

8 martie 2016   News

Credeai că doar soţul ei, Kanye West, duce războaie aprige pe Twitter? Greşit!

Kim Kardashian a încins spiritele cu această nouă poză nud postată pe reţelele de socializare media

Poza nud postată recent de Kardashian pe contul său de socializare media a fost întâmpinată cu un nou val de sprâncene ridicate. Cea mai puternică voce a fost cea a lui Bette Midler, care a scris pe Twitter: "Dacă Kim Kardashian vrea să mai vedem o parte a trupului ei pe care n-am văzut-o deja, ar trebui să înghită aparatul foto!". Au! O replică dură, care i-a furat somnul lui Kim.

Astfel că la ora 22.46, Kardashian a scris pe Twitter: "Hey, Bette Midler, ştiu că a trecut ora ta de culcare, dar dacă încă n-ai adormit, trimite nişte poze nud. #doarglumeam". Dar nu s-a oprit aici. Cinci minute mai târziu, a completat: "Chiar n-am vrut să amintesc cum cu ceva timp în urmă mi-ai trimis un cadou, încercând să fii o prietenă ipocrită, , iar acum sari la gâtul meu. #dejavu".

Cel de-al doilea război este cel cu Chloe Grace Moretz, care a scris: "Kim Kardashian, sper din tot sufletul să realizezi cât de importantă e stabilirea ţelurilor pentru adolescente, învăţându-le că noi, femeile, avem mult mai multe de oferit decât..." Da, decât nuditate. Cum ar fi ideea de a avea un job adevărat, bazat pe un talent real - aşa, precum legendara Bette Midler, de 70 de ani, ori Chloe, două actriţe care reprezintă vocile unor generaţii situate la ani distanţă. De notat cât de matur a fost comentariul lui Chloe pentru cei 19 ani ai săi.

În replică, a mai postat o fotografie nud, adăugând "#eliberată".

Şi de notat că doamna Kanye West n-a desluşit nici până acum misterul de-a avea un job adevărat. Dar de ce-ar face-o? Pentru ca tabloul să fie complet, Kim a mai postat o poză nud (foto sus), cu haştagul "eliberată". Apoi a fugit să sărbătorească, încasarea (anunţată într-o postare anterioară) a unui cec de 80 de milioane, din  care ar fi plătit datoria trâmbiţată de Kanye de 53 de milioane.

Foto: Instagram

Mai multe