Ce bine arată Corina Dănilă la 45 de ani!

6 februarie 2018   News

Am cunoscut-o în postura de reporter şi prezentatoare, după care ne-am îndrăgostit iremediabil de ea în rolul din telenovela ”Numai Iubirea”, difuzată din 2004 până în 2005. Şi a rămas în atenţia noastră, de-a lungul anilor, ca fiind una dintre cele mai îndrăgite personaje de pe micile ecrane.

Aşa arată în prezent Corina Dănilă

Recent, am ”zărit-o” pe Corina Dănilă în noi fotografii postate pe contul ei de Facebook, unde afişa o siluetă complet schimbată, reuşind să topească miraculos 15 kilograme. Vorbind despre această schimbare din viaţa ei, frumoasa prezentatoare a declarat pentru Libertatea.ro că totul se datorează faptului că a eliminat din alimentaţia ei un aliment nociv.

Afişează o siluetă vizibil slăbită

Este vorba despre zahăr, dat fiind faptul că are diabet.  „Există dulciuri pentru oameni care suferă de diabet. Acelea sunt prietenele mele: îngheţata fără zahăr, îndulcită cu ştevie, tot felul de mici ciocolăţele. E adevărat este vorba şi de cantitate, dar nu mă reţin. Doar că nu mănânc zahăr”, a declarat Corina Dănilă pentru publicaţia amintită anterior.

Actriţa a întinerit brusc!

Ei bine, un lucru e cert, prezentoarea arată minunat la cei 45 de ani, iar noua ei siluetă atrage privirile tuturor celor din jur.

Aşa arăta Corina acum un an

Mai multe