Ce bine arată Gwen Stefani (47) în costum de baie!

2 august 2017   News

Dacă e să vorbim despre #beachbody, Gwen Stefani ar putea concura oricând pentru titlul de cea mai sexy apariţie la plajă. Artista în vârstă de 47 de ani, mamă a trei copii, arată impecabil în costum de baie.

Gwen are 47 de ani şi trei copii

Ştim dintotdeauna că Gwen Stefani are o siluetă perfectă, graţie stilului de viaţă sănătos (e vegană!), dar ne-a surprins chiar şi pe noi să vedem cât de bine arată la cei 47 de ani într-un outfit sumar, aşa cum nu prea avem ocazia s-o vedem.

Sexy!

Zilele trecute, însă, Gwen a mers alături de iubitul ei, muzicianul Blake Shelton, şi cei trei copii ai săi, din mariajul cu Gavin Rossdale, la plaja Newport Beach, din California. Acolo, Gwen a renunţat la inhibiţii şi a îmbrăcat un costum de baie deux-pieces, o pereche de pantaloni scurţi de blugi şi un kimono colorat. Un outfit potrivit pentru plajă, care a lăsat la vedere, însă, silueta bine tonifiată a artistei.

Arată impecabil!

După cum era de aşteptat, reţelele de socializare s-au împânzit în scurt timp cu cadre inedite cu artista la plajă, fanii complimentând-o pentru silueta desăvârşită şi pentru bunul simţ de care dovadă la fiecare apariţie publică. Well done, Gwen!

foto: Instagram

Mai multe