Ce bine arată superba Shakira în costum de baie, la 45 de ani!

20 aprilie 2022   News

Shakira are niște gene incredibile și ne arată acest lucru cu ocazia vacanței sale de primăvară în superba insulă spaniolă Ibiza, alături de cei doi băieți ai săi, Milan, de șapte ani, și Sasha, de cinci ani.

Soția fotbalistului spaniol Gerard Piqué și-a afișat corpul fit într-un costum de baie cu print exotic, galben, compus dintr-un sutien și o pereche de pantaloni scurți.

Cântăreața de 45 de ani a părut foarte relaxată la plajă, alături de băieții săi și un grup de prieteni, aceasta stând pe cearșaf pe litoralul stâncos al insulei.

Shakira și-a prins părul într-un coc relaxat și a purtat pe deasupra costumului de baie un tricoul larg și lung, de culoare neagră, și o pereche de cizme UGG.

În fotografii n-a fost surprins și soțul columbiencei, Gerard Piqué, fotbalistul în vârstă de 35 de ani fiind căsătorit cu artista din anul 2011.

Cât despre columbianca ce a împlinit vârsta de 45 de ani pe 2 februarie, fiind născută în aceeași zi ca soțul ei (dar în ani diferiți, evident), aceasta pare că găsit formula magică a tinereții fără de bătrânețe.

Sau poate că un soț mai tânăr cu zece ani are o influență benefică asupra ei…

Foto: profimedia

Mai multe