Ce cadou impresionant a primit Taylor Swift de ziua ei?

14 decembrie 2016   News

Faimoasa cântăreaţă a împlinit 27 de ani şi acest moment nu putea trece neobservat în viaţa vedetei şi a la fel de celebrelor ei prietene. Ce i-au oferit acestea sărbătoritei?

Taylor Swift a împlinit ieri 27 de ani!

Taylor a împlinit 27 de ani pe 13 decembrie şi, cu această ocazie, vedeta a fost răsfăţată de faimosul ei “squad”. Swift nu a dat încă petrecerea răsunătoare pe care o dă în fiecare an de ziua ei (probabil pregătirile sunt în toi!), însă asta nu înseamnă că celebra cântăreaţă n-a primit nimic de la prietenii ei. Dimpotrivă, avalanşă de mesaje au venit peste vedetă!

Gigi Hadid s-a numărat printre vedetele care i-au urat lui Taylor “La mulţi ani!” pe reţelele de socializare. Modelul a postat o fotografie cu ele două, la care a adăugat comentariul: “Mă inspiri în fiecare zi cu prietenia ta incredibilă!!!!!! Te iubesc şi te serbez gândindu-mă la tine!”

O altă membră celebră a grupului de prietene a lui Taylor este Karlie Kloss, care n-a ratat nici ea ocazia de-a posta un mesaj sărbătoritei: „Cea mai fericită aniversare pentru prietena mea la cataramă @taylorswift. Mă simt binecuvântată să te număr printre prietenii mei, ca o soră şi partener în crimă. De-abia aştept să te sărbătoresc în curând!”

Martha Hunt a postat şi ea un mesaj pentru Swift: „Taylor! Viaţa mea nu ar mai fi aceeaşi fără petrecerile tale în care dansăm şi discutăm până dimineaţa! Ador faptul că nu-mi critici mişcările de dans şi că mă înveţi tot timpul altele noi. Pasiunea ta pentru viaţă mă inspiră în fiecare zi.”

foto - Hepta, Instagram

Mai multe