Ce cadou nepotrivit i-a făcut Demi Moore fiicei sale, Rumer?

18 august 2014   News

Având în vedere că Tallulah (20), fiica cea mică a starului ar fi ajuns la un centru de dezintoxicare şi reabilitare de curând, este de departe straniu ca Rumer (26) să primească de ziua ei

Având în vedere că Tallulah (20), fiica cea mică a starului de 51 de ani şi a lui Bruce Willis ar fi ajuns deja la un centru de dezintoxicare şi reabilitare de curând, este de departe straniu ca Rumer (26) să primească de ziua ei, pe 16 august, un tort-surpriză, reprezentând un pistol, cu mesajul “Bang Bang” de la propria ei mamă.

Şi-aşa fiicele celor două staruri de film au probleme cu alcoolul, drogurile şi comportamentul nepotrivit în public, iar acest gest pare să anunţe că Demi habar n-are ce se întâmplă ori nu acceptă ce se întâmplă cu odraslele ei.

Aşadar, Rumer şi-a sărbătorit ziua de naştere cu un tort în formă de pistol, pe care l-a numit “cel mai bun din viaţa ei”, pe Instagram. “Mulţumesc, mamă, că mi-ai făcut ziua atât de specială”, a mai adăugat ea. “Mulţumesc oamenilor care m-au făcut să râd, să plâng, să zâmbesc şi să îmi pun mâinile în cap”. Pe lângă această poză, fiica de 26 de ani a lui Demi şi-a lui Bruce a mai postat una cu ea strâmbându-se.

Referirea la pistol pare să fie comună şi unei şedinţe foto pentru Tyler Shields în aprilie, când a folosit cuvintele Bang Bang pentru a comenta pozele pe Instagram.

FOTO Instagram

Mai multe