Ce cadou spectaculos i-a dăruit Joe Manganiello soţiei Sofia Vergara la aniversarea unui an de căsătorie?

9 martie 2017   News

Sofia Vergara este o norocoasă. Soţul său a dezvăluit care a fost cadoul lui pentru frumoasa actriţă la aniversarea de un an de la căsătorie. Dacă ne gândim că este vorba de un obiect foarte scump, ei bine, nu-i deloc aşa, dar este cu siguranţă un cadou cu valoare sentimentală.

Cu siguranţă Joe este un romantic incurabil, căci a scris o carte special pentru soţia sa Sofia Vergara, în onoarea aniversării lor de un an: "I-am scris o carte drept cadou pentru prima noastră aniversare. Este despre cum ne-am cunoscut, despre cum am curtat-o şi are 40 de pagini", a declarat starul din "Magic Mike" într-un interviu pentru o publicaţie de peste Ocean. "Îmi iubesc soţia foarte mult."

Actorul a dezvăluit de asemenea  modul în care a cucerit-o pe partenera sa, după ce aceasta s-a despărţit de Nick Loeb în 2014: "Eram într-un turneu de presă când am aflat că Sofia este singură. Am luat numărul său de telefon de la Jesse Tyler Ferguson, co-starul Sofiei din filmul Modern Family, apoi am zburat la New Orleans pentru a o invita la o întâlnire". După ce au început o relaţie amoroasă în 2014, cei doi s-au căsătorit în noiembrie 2015 la un resort de lux din Palm Beach, Florida.

FOTO: Getty Images, Arhiva OK!

Mai multe