Ce comentariu acid a făcut Anne Hathaway despre familia Kardashian...

25 mai 2016   News

Proaspăta mămică a unui băieţel pe nume Jonathan a devenit mai vocală în privinţa gusturilor ei estetice de când şi-a întemeiat o familie.

Anne a trimis o săgeată otrăvită către clanul Kardashian.

Şi mai ales de când are cont de Instagram. Aflată în turneu de promovare a peliculei Alice Through the Looking Glass, iată ce a postat Anne: o  fotografie cu Helena Bonham Carter şi comentariul ataşat "Într-o lume de Kardashiene, alege să fii o Helena Bonham Carter".  Altfel spus: alege să fii tu, originală, oricât de excentrică şi ciudată, în locul unui ambalaj artificial şi superficial.

Mesajul lui Anne a creat controverse pe Internet.

Ai zice că e încă o postare de promovare a peliculei cu Alice, Helena fiindu-i colegă de distribuţie. Dar mesajul postării a devenit imediat controversat, iar comentariile au început să curgă, astfel că Anne a fost nevoită să şteargă postarea şi s-o înlocuiască cu mesajul: "Postare retrasă din cauza unei aluzii ironice neintenţionate". O schimbare care, de fapt, n-a prea ajutat-o pe Anne, fanii ei spunând că ar fi apreciat mai mult dacă actriţa ar fi păstrat postarea iniţială...

Anne n-a fost apreciată de fani pentru că şi-a retras postarea.

Foto: WENN, Instagram

Mai multe