Ce dietă ține Camen Iohannis! Prima Doamnă are o formă fizică de invidiat la aproape 63 de ani

26 octombrie 2023   News

Carmen Iohannis face des mișcare și are și un regim alimentar echilibrat!

De când a intrat în atenția presei, în urmă cu mulți ani de zile, Carmen Iohannis a vorbit foarte rar sau chiar deloc despre viața ei personală sau despre preferințele sale. Discreția o caracterizează pe Prima Doamnă, care mereu a preferat să nu se expună mai mult decât este necesar.

În urmă cu mai mulți ani, un apropiat al familiei Iohannis făcea dezvăluiri despre gusturile lui Carmen Iohannis. El spunea soția lui Klaus Iohannis adoră bucătăria franțuzească, iar, din acest motiv, gătește destul de des preparate specifice, fiind o gospodină perfectă.

Cu toate acestea, când vine vorba de preparatul preferat, Carmen Iohannis are doar o singură preferință și anume, ciorba de perișoare, care îi iese, de fiecare dată. „A învățat să o facă de la mama ei și îi iese de senzație. E cea mai bună ciorbă pe care am mâncat-o eu vreodată, și toată lumea o apreciază.”, a declarat un apropiat al familiei, citat de gandul.ro și csid.ro.

Și Klaus Iohannis a spus despre soția sa că este o bucătăreasă desăvârșită, care gătește tot felul de farfurii sofisticate.

Carmen Iohannis, formă fizică de invidiat la aproape 63 de ani

La fel ca şi preşedintele Klaus Iohannis, care face jogging, ciclism şi schi, şi doamna Iohannis este o fire sportivă, vara fiind văzută adesea pe terenul de tenis. Aşa se explică şi forma sa fizică de invidiat la cei peste 60 de ani ai săi.

Mai puţini ştiu, însă, că în copilărie, Carmen Georgeta Lăzărucă, aşa cum se numea aceasta înainte de căsătorie, obişnuia să meargă la cursuri de balet şi de pian, părinţii săi oferindu-i o educaţie catolică destul de riguroasă. De loc, Prima Doamnă este din satul Sântu, județul Mureș, tatăl său fiind blănar de meserie - o ocupaţie destul de bănoasă la acea vreme.

La vârsta de 22 de ani, ea l-a cunoscut pe Klaus Iohannis şi, imediat după terminarea facultăţii, a început să lucreze ca profesoară la Agnita și Sibiu, alături de soțul eii, care era, la rândul său, profesor de fizică și inspector școlar. Ulterior, în anul 2000, acesta a devenit primar al Sibiului, funcție pe care a avut-o timp de trei mandate, până în anul 2012, când a fost ales preşedinte al României.

Foto: arhivă

Mai multe