Ce elegantă a fost soţia lui Pierce Brosnan pe covorul roşu! L-a însoţit pe actor la premiera ”Mamma Mia”

17 iulie 2018   News

Sunt căsătoriţi de 17 ani şi tot de atâta timp sunt fideli unul altuia. Keely Shaye Smith a renunţat la cariera de jurnalist pentru a-i fi soţie, mamă a copiilor săi şi, nu în ultimul rând, parteneră de viaţă şi complice. Cel mai recent eveniment la care au luat parte a demonstrat fix acest lucru: faptul că se iubesc şi că se susţin unul pe celălalt, indiferent de orice.

Se iubesc la fel după 17 ani de mariaj

Pierce Brosnan (65) a defilat pe covorul roşu al premierei ”Mamma Mia! Here we go again”, iar alături a avut-o pe frumoasa lui soţie, Keely (54). Îmbrăcaţi la patru ace, Pierce şi Keely a demonstrat că încă există longevitate şi iubire în Cetatea Filmului.

Au împreună doi copii

Total cucerit de frumuseţea soţiei sale, Pierce nu şi-a putut lua ochii de la Keely. Au păşit pe covorul roşu ţinându-se de mână, au pozat în ipostaze amoroase şi au dat tuturor speranţe că basmul care se-ncheie cu ”şi au trăit fericiţi până la adânci bătrâneţi” există. Keely a ales pentru această ocazie o rochie dintr-o dantelă fină, într-o nuanţă superbă de baby blue, care i-a complimentat silueta şi tenul. La fel de elegant a fost şi fostul star ”James Bond”, care a ales un costum blue navy, la care a potrivit o cămaşă albă, descheiată.

Un cuplu perfect!

Mai multe