Ce face Alexandra Bădoi, bruneta sexy de la Meteo, la 8 ani de când a renunțat la televiziune

25 octombrie 2024   News

Fosta vedetă a Antenei 1 este la fel de frumoasă și se dedică celeilalte pasiuni a ei, muzica.

Timp de opt ani, Alexandra Bădoi ne-a încântat cu prezența sa pe micile ecrane, aceasta intrând în televiziune încă de la vârsta de 19 ani și prezentând cu grație rubrica Meteo de la Antena 1.

Tot în acea perioadă, obișnuiam s-o vedem pe frumoasa brunetă etalându-și celelalte talente în domenii conexe, modellingul și muzica. Înaltă, cu dimensiuni de manechin și un chip ca de păpușă, Alexandra Bădoi a fost solicitată adesea să urce pe podium și să prezinte creații vestimentare. În paralel, toți colegii săi îi cunoșteau pasiunea pentru muzică, ea având șansa de-a intra în lumea artiștilor de muzică trance, asigurând partea vocală. Dintre marile sale reușite muzicale, colaborarea cu renumitul DJ Armin van Buuren a fost și cea mai notabilă. De altfel, fosta vedetă de televiziune a urcat și pe scena festivalului UNTOLD, unde a cântat în fața unui public format din mii de oameni, iar prestația ei a fost apreciată pe măsură.

La un an după ce a părăsit postul Antena 1, a participat și la concursul „Vocea României” de la Pro TV, unde din păcate nu a trecut de etapa audițiilor.

Ce face acum, la 8 ani de când a părăsit lumea televiziunii? Ei bine, Alexandra Bădoi continuă să compună, să cânte, să mixeze, semnând și propriul show online, „A Beautiful Cosmos”. Totodată, ea își gestionează singură și firmele de producție video, interpretare artistică și publicitate.

Ceea ce ne-a frapat este și faptul că e complet neschimbată. Deși au trecut opt ani în care nu am mai văzut-o pe micul ecran, Alexandra Bădoi nu doar că și-a păstrat silueta, dar are și aceeași coafură care a consacrat-o și aceeași finețe cu care ne-a impresionat mereu.

FOTO: Instagram

Mai multe