Ce face Kate Middleton în timp ce lumea o aşteaptă să nască?

29 aprilie 2015   News

Ei bine, cea mai populară gravidă din lume este cât se poate de activă şi, în loc să-şi pregătească bagajul pentru spital, soţia Prinţului William îşi conduce singură maşina prin Londra. Asta în timp ce sarcina ei a depăşit cu patru zile termenul, dacă e să credem sursele

Ei bine, cea mai populară gravidă din lume este cât se poate de activă şi, în loc să-şi pregătească bagajul pentru spital, soţia Prinţului William îşi conduce singură maşina prin Londra.

Asta în timp ce sarcina ei a depăşit cu patru zile termenul, dacă e să credem sursele regale, citate de presa britanică.

În această dimineaţă, Ducesa de Cambridge a fost fotografiată la volanul maşinii personale, un Range Rover, făcându-şi intrarea în curtea Palatului Buckingham, acolo unde se presupune că l-a dus pe fiul ei, George (2 ani), să se scalde în piscina regală acoperită.

Însoţită de cinci bodyguarzi, viitoarea mamă a avut-o alături şi pe bona fiului său, Maria Borrallo.

Kate este un vizitator frecvent al piscinei acoperite de la Buckingham, folosită doar de membrii familiei regale şi de staff-ul de la Palat, acolo unde îl învaţă pe micuţul George să înoate.

Nu ne aşteptam, însă, să facă asta şi-n ultimele ei zile de sarcină.

Heavily-pregnant Kate Middleton popped to Buckingham Palace http://t.co/61nI7i7SuZ via @MailOnline — alexander mollison (@kittyguy77) April 28, 2015

Heavily-pregnant Kate Middleton popped to Buckingham Palace http://t.co/61nI7i7SuZ via @MailOnline

— alexander mollison (@kittyguy77) April 28, 2015

Mai multe