Ce familie frumoasă are Grig Chiroiu! Fata este o superbă!

12 februarie 2018   News

Săptămâna trecută, Grig Chiroiu, alias Pupăză din serialul ”Trăzniţii” de la Prima TV, şi-a sărbătorit ziua de naştere, ocazie cu care ne-a făcut cunoştinţă şi cu familia sa.

A fost sărbătorit pe platourile de filmare

Cei 48 de ani i-a sărbătorit în sânul familiei sale, dar şi alături de colegii de platou, care i-au pregătit un tort surpriză. “Am fost sărbătorit în toate felurile. Nişte prieteni au dat startul săptămâna trecută la Olăneşti, familia mi-a făcut o surpriză şi m-a scos la restaurant, iar colegii de la Trăsniţii au fost alături de mine pe platourile de filmare“ spune Grig Chiroiu.

Cât despre cadouri, Grig recunoaşte că a fost un răsfăţat şi că a primit din partea familiei şi a celor doi copii o stea Hollywood, asemănătoare cu cea de pe celebrul boulevard din Los Angeles – Hollywood Walk of Fame, dar şi o sticlă de vin de colecţie, din anul în care el s-a născut. A suflat lumănări din patru torturi şi s-a simţit mai fericit ca oricând!

Familia lui.

Cât despre familia sa, Grig este foarte protector şi sunt rare ocaziile în care şi-o aduce în lumina reflectoarelor. Cu ocazia aceasta, însă, Grig ne-a trimis o fotografie în care apare alături de soţia sa, Rodica, dar şi de cei doi copii ai săi, frumoasa adolescentă Clara Adina şi simpaticul Mihnea Grig.

Mai multe