Ce fiică sexy are Idris Elba!

11 ianuarie 2018   News

Celebrul actor hollywoodian este tată de băiat, dar şi de fată. În timp ce mezinul familiei are doar 3 ani, şi se numeşte Winston Elba, fata cea mare a actorului tocmai ce a împlinit 16 ani, motiv pentru care s-a lăsat cu o mare petrecere.

Ea e fiica starului din ”Luther”

Isan Elba este fiica adolescentină şi ”mândria” tatălui ei! Iar, zilele trecute, Isan a avut parte de o petrecere pe cinste, pusă la cale chiar de tatăl său, mândru că fiica sa a împlinit 16 ani. ”Isan a împlinit astăzi 16 ani!! Cum? Sunt atât de mândru de tine tati... Sunt foarte norocos că există ea în viaţa mea. Întreaga ei viaţă reprezintă o schimbare în mai bine. Cel mai aşteptat cadou. Te iubesc, Isan. Tata”, este mesajul emoţionant pe care Idris Elba l-a postat pe reţelele de socializare, însoţit de ”dovezi” de la petrecerea grandioasă dată în cinstea ei.

Şi trebuie să recunoaştem că nu ni-l închipuiam pe starul din ”Luther” atât de apropiat şi emoţionat de copiii săi, deşi nu e prima oară când apare în public cu Isan. De altfel, Idris şi-a luat fiica de câteva ori pe covorul roşu, iar aceasta pare să se fi simţit în largul ei. Să vrea să-i calce, oare, pe urme tatălui său? Nu se ştie, dar e clar că are tot ce-i trebuie pentru a fi un star, asemenea tatălui său...

Altădată, pe covorul roşu alături de fiica sa

Mai multe