Ce frumoasă e soacra lui Adi Mutu! Nici nu zici că are 48 de ani! FOTO

4 ianuarie 2019   News

De la ea moşteneşte Sandra Bachici gena frumuseţii. Mariana Bachici este o femeie atrăgătoare chiar şi acum, când se apropie de vârsta de 50 de ani.

Adrian Mutu s-a înconjurat toată viaţa de femei frumoase, iar acum, la al treilea mariaj, are parte nu doar de o soţie superbă, fostă Miss România 2010, ci şi de o soacră cum multe nu-s. Căci mama Sandrei, Mariana Bachici, reuşeşte şi acum să întoarcă capetele bărbaţilor, cu silueta ei incredibilă şi picioarele ei frumoae.

Chiar dacă nu mai e la prima tinereţe, Mariana Bachici arată senzaţional şi nu se sfieşte să-şi arate formele în costumul de baie. Şi acum, că soţii Mutu s-au mutat în Abu Dhabi, are şi mai multe ocazii de a şi le etala.

Apropiaţii familiei Bachici spun că, în trecut, doamna Mariana era o obişnuită a petrecerilor de la Ibiza. „Sandra a avut în Mariana un exemplu şi a încercat să o copieze mereu. Ea nu îşi arată vârsta, se distrează şi trăieşte ca o adolescentă. Este pasionată de călătorii şi nu ezită să-şi scoată în evidenţă calităţile fizice”, a povestit, pentru CANCAN.ro, un apropiat al familiei Bachici.

De acest Revelion, Mariana Bachici a petrecut alături de fiica şi ginerele ei în Abu Dhabi, mai ales că, pe 1 ianuarie, Sandra a împlinit 25 de ani.

Mai multe