Ce frumoase sunt fiicele lui Mihai Gruia, ex-Akcent! Mezina a împlinit 6 ani, iar cea mare, fiica adoptată, are 8 ani

9 iunie 2020   News

Anii au trecut, iar fiicele sale cresc pe zi ce trece! Mihai Gruia a divorţat de soţia Laura Gruia în 2018. Chiar dacă nu mai formează un cuplu, au grijă de fiicele lor. Mezina are deja 6 ani, iar sora mai mare 8. 

A fost zi de sărbătoare în familia lor, Natalia, fiica cea mică a lui Mihai Gruia şi a Laurei, a împlinit 6 ani. Au sărbătorit-o cum au ştiut mai bine, i-au făcut o petrecere în grădină, cu baloane, cu tort, micuţa a îmbrăcat chiar şi o ţinută superbă. E prinţesă?

Natalia nu este singura fiică a cântăreţului, el şi fosta soţie au adoptat încă un copil când erau împreună. Ana avea pe atunci doar doi ani. Anii au trecut rapid, ea are deja 8 ani. Cei doi părinţi se implică în egală măsură în creşterea fetiţelor, chiar dacă nu mai sunt soţ şi soţie, nu mai locuiesc împreună. El a spus că divorţul a însemnat eliberare: "Relaţia mea cu Laura a fost o relaţie matură, una frumoasă. Dar unul din minusurile noastre a fost, cred, că noi am fost de mici împreună. Drumurile noastre s-au despărţit cu mulţi ani în urmă. Ea a luat-o într-o altă direcţie care mie nu îmi plăcea. Eu am rămas în direcţia mea care, la un moment dat, ei nu i-a mai plăcut. Deci, divorţul nu a însemnat absolut nimic pentru mine. Cred că şi pentru mine, şi pentru ea a fost un fel de eliberare"

În prezent, artistul are o nouă relaţie, se iubeşte cu Andreea Cojocaru. 

Mihai Gruia, declaraţii emoţionante despre Ana, fiica sa adoptată

Artistul, într-un interviu exclusiv OK! Magazine a făcut declaraţii despre fiica pe care a adoptat-o alături de fosta soţie, Laura Gruia. Spunea că seamănă mult cu el: "Când eram mic, eram negru şi aveam părul lung. Toţi la bloc îmi ziceau Mowgli. Şi când am vă­zut-o pe ea, prima oară, cei care au avut grijă de ea aşa ne-au prezentat-o: ea este Mowgli. Mi s-a făcut pielea de găină şi am zis: e Mowgli? Atunci trebuie să fie a noastră!

Am vizitat-o din ce în ce mai des, o mai sco­team in oraş, până ne-am decis într-o zi – bine, ţi-am zis că noi aveam grijă de mai mulţi copii. Mergeam prin parc, ne jucam, cumpăram hăinuţe. Ştii ce e dureros? Nu există copii care să nu fie inteligenţi. Toţi au potenţial. Iar asta am observat-o cu ajutorul Anei: cât timp un copil e într-un mediu stabil, cu o familie echilibrată care compen­sează ce i-a lipsit în timpul petrecut în orfelinat şi-i oferă acces la informaţie, el se dezvoltă şi recuperează incredibil de rapid. Suntem fascinaţi de evoluţia Anei, e foarte veselă şi sociabilă, foarte sufletistă. Vreau să-ţi zic că, la cererea ei, am mai adoptat doi câini, pe lângă cei doi pe care îi avem în curte (zâmbeşte)", spunea acesta prin 2014. 

Foto: OK! Magazine, Facebook

Mai multe