Ce intervenţie estetică şi-a făcut Rodica Popescu Bitănescu: ”Le-am operat degeaba”

7 iulie 2021   News

Rodica Popescu Bitănescu a vorbit la emisiunea „40 de întrebări cu Denise Rifai” despre un subiect pe care nu l-a mai deschis până acum. Îndrăgita actriţă cu râs inconfundabil va împlini în luna august 83 de ani şi a aceeptat provocarea de a răspunde întrebărilor incomode din această emisiune.

La întrebarea dacă şi-a făcut vreodată o intervenţie estetică, Rodica Popescu Bitănescu a recunoscut că da.

Actriţa şi-a operat pleoapele, însă nu este foarte mulţumită de rezultat. ”Le-am operat degeaba, fiindcă au revenit la forma lor iniţială. (n.r. pleoapele). Probabil trebuia să-mi sparg arcada, pomeţii, dar am renunţat.

Buzele niciodată nu le-am făcut. Iar dungile pe gât le am şi acum. Eu mă consider o femeie chiar superbă. O femeie bine şi frumoasă”, a spus Rodica Popescu Bitănescu, cu optimismul ei caracteristic.

Bităneasca, aşa cum este cunoscută şi numită cu drag de colegii din lumea teatrului, a retrăit şi momentele emoţionante ale copilăriei, despre care mai vorbise, însă încă este un subiect sensibil, care o emoţionează şi i-a spus prezentatoarei Denise Rifai că nu doreşte să plângă.

Într-adevăr copilăria ei grea a lăsat-o cu multe sechele, actriţa a mai mărturisit şi în alte rânduri că a avut o copilărie grea, cu lipsuri, că nu avea ce mânca, iar faptul că a fost grăsuţă ulterior nu a deranjat-o, fiindcă şi-a dorit să mănânce, întrucât foamea a înnebunit-o în copilărie.

Foto: Captură Youtube

Mai multe