Ce mai face Nadine? Iată cu ce noutate revine în atenţia tuturor!

30 octombrie 2017   News

Am cunoscut-o prin ”Şcoala vedetelor”, emisiune difuzată pe TVR 1, în anul 1995, în care se promovau tineri cu voci de excepţie. A reuşit, de-a lungul anilor, să rămână una dintre vedetele noastre preferate, deşi, din când în când, a preferat absenţa reflectoarelor în viaţa ei.

Nadine ( a treia, de sus) la Şcoala Vedetelor

Acum, Nadine revine în atenţia noastră prin cartea ”Dreambord. Îndeplineşte-ţi visurile şi planul tău cu tine”, prin care încearcă să ofere publicului larg tehnici concrete şi practici pentru îndeplinirea chiar şi a celor mai îndrăzneţe visuri.

”Prin această carte în care am investit 2 ani, cititorul află care sunt paşii care  îl vor ajuta să îşi contruiască şi să îşi reconstruiacsă viaţa exact aşa cum şi-o doreşte. O viaţă frumoasă, prosperă şi armonioasă. Cartea conţine lucruri pe care le-am studiat, dar la fel de important, şi lucruri pe care le-am trăit, le-am experimentat, le-am simţit, le-am regretat sau le-am iubit. Aşa cum precizez şi în carte, îndeplinirea visurilor ţine de relaţia ta cu tine, la fel cum îndeplinirea planului tău cu tine ţine de o strategie. Mi-am dorit foarte mult ca această carte să-l ajute pe cititor să ajungă acolo unde îşi doreşte, devenind mai organizat, mai optimist şi mai determinat, adică un învingător”, a declarat Nadine Voindrouh.

Nadine, în prezent.

Volumul se găseşte deja în mai multe librării, inclusiv pe www.editura-foryou.ro, urmând ca lansarea oficială să aibă loc la Târgul Internaţional Gaudeamus, pe data de 25 noiembrie, ora 12.00, la standul editurii For You.

Despre Nadine:

Aşa cum mulţi ştiu deja, viaţa lui Nadine a avut multe suişuri şi coborâşuri. A avut o copilărie dificilă, fiind internată într-un orfelinat, după ce mama ei a murit când Nadine avea numai 6 ani, iar tatăl său a trebuit să părăsească ţara din cauza sistemului comunist. De mică şi-a dorit foarte mult să fie artistă, deşi visul ei stârnea batjocura copiilor. La vârsta de 14 ani, s-a angajat ca vânzătoare şi cu banii strânşi s-a înscris la Şcoala Populară de Artă. A urmat apoi Şcoala Vedetelor, perioadă în care a devenit cunoscută publicului larg. A colaborat cu mai multe emisiuni TV şi a scos pe piaţă mai multe albume. Faima nu i-a adus însă fericirea, iar după o perioadă de depresie, a decis să-şi refacă viaţa într-o altă ţară. A ajuns, astfel, să fie studentă la şcoala de teatru şi film Lee Strasberg Theatre & Film Institute în Los Angeles, însă şi-a dat seama că nu doreşte să profeseze în actorie. Reîntoarsă în ţară, şi-a întemeiat o familie pe care o iubeşte enorm. A continuat să colaboreze cu diferite posturi TV şi şi-a înfiinţat propria organizaţia non-guvernamentală prin care sprijină tinerii să se dezvolte personal. Visul ei acum este să inspire, să motiveze şi să ajute cât mai mulţi oameni să trăiască armonios şi să-şi urmeze visurile, indiferent cât de mari sunt acestea.

Mai multe