Ce mănâncă Catherine Zeta-Jones într-o zi? Actrița arată fabulos la 53 de ani, care este secretul ei?

29 august 2023   News

Chiar și mâncarea care o liniștește emoțional este prietenoasă cu silueta. Soția lui Michael Douglas are deprinderi sănătoase.

Atunci când îți iubești corpul, îl menajezi și cauți să-i oferi opțiuni nutritive, care nu pun presiune pe el. Este și cazul superbei actrițe Catherine Zeta-Jones, care are corpul pe care îl merită. Bruneta nu arată fantastic întâmplător, ci fiindcă acordă multă atenție stilului său de viață.

Frumoasa vedetă a detaliat într-un interviu video pentru Harper's Bazaar în luna august ce mănâncă ea de fapt, pe parcursul unei zile întregi.

Actrița recunoaște că fără cafeaua de dimineață nu funcționează. Așadar, primul lucru pe care îl face când se trezește este să-și prepare un delicios espresso, care o readuce la viață. Cafeaua este una dintre băuturile cu cea mai mare concentrație de antioxidanți. Atâta timp cât nu exagerezi cu cantitatea, cafeaua este binevenită.

Catherine Zeta-Jones preferă cafeaua proaspăt măcinată și recunoaște că o prepară la presa franceză, iar aroma aceasta îi trezește doar amintiri plăcute: ”Eu mă trezesc foarte de dimineață. Atunci îmi savurez cafeaua, este liniște și mă bucur de acest timp doar pentru mine”, a mărturisit starul din ”Chicago”.

Cum decurge în continuare ziua pentru Catherine Zeta-Jones? Actrița a spus tot

”După cafea, îmi scot cățelul la plimbare, să-și facă nevoile. De obicei, nu iau micul dejun mai devreme de 8 AM. Îmi place să iau micul dejun! Sunt o persoană care mănâncă de trei ori pe zi”, subliniază frumoasa actriță.

”La micul dejun, știu exact ce vreau. Sunt preferințe specifice și totul se pliază în funcție de anotimpuri. Când afară e rece, ador terciul. Consum terci cu zahăr brun, banane și afine. Mănânc asta zilnic, de luni până vineri. O să vă spun mai târziu și care e programul de weekend.

Când vine primăvara, schimb masa de dimineață. Optez pentru iaurt grecesc, granola, afine și zmeură. Ei bine, în weekenduri ne preparăm mic dejunuri britanice bogate, de familie. Chestii pe care le preparăm la tigaie: șuncă importată din UK, cârnăciori la fel, fasole scăzută, în stil britanic, omletă moale și generoasă.” Ei bine, surpriza este că acest mic dejun generos este servit mai mult de actriță, căci ”americanii din familie”, Michael Douglas și copiii preferă pâine prăjită după o rețetă a Marthei Stewart: frigănele, mai exact. Pâine dulce, trasă prin ou, îmbogățită cu scorțișoară, vanilie și sirop de arțar canadian. În fiecare weekend, familia se ospătează pe cinste cu aceste feluri de mâncare generoase, a explicat Catherine Zeta-Jones.

La ora 11, actrița servește un ceai și un fursec. Diva mărturisește că nu se dă în vânt după gustări, însă în fața ciocolatei nu poate rezista!

”Pentru mine, ciocolata este un răsfăț. Și simt că merit”, a declarat într-un mod adorabil vedeta.

Catherine Zeta-Jones a spus că la ei în familie se pun accentul pe mesele luate împreună și fac asta ori de câte ori au ocazia. Bruneta optează pentru un prânz ușor și subliniază că nu-i lipsesc salatele de la prânz și de la cină. La prânz le preferă pe cele cu frunze verzi, alături de roșii mari de grădină, brânză cu mucegai, merișoare deshidratate, ulei de măsline, oțet balsamic și muștar. Lângă salată, servește un piept de pui sau de curcan la grătar, cod fiert sau vânătă umplută cu legume. La ora 4 PM continuă cu o cafea marcă proprie, de care este foarte mândră.

De obicei, ia cina la 8 PM, cu Michael. Și obișnuiesc să iasă în oraș. Catherine Zeta-Jones mărturisește că în salata de la cină, simte nevoia să adauge un fruct, cum ar fi un măr sau un avocado, portocală sau smochine: ”Iubesc această combinație”, spune actrița în dezvăluirea sa culinară.

Și la cină preferă carnea albă, căci pe aceasta o consumă, de cele mai multe ori. Uneori servește un file mignon cu ciuperci.

Surprinzătoare este mâncarea sa preferată!

Catherine Zeta-Jones susține că adoră brânza de conopidă! Și brânza în general. Însă această preferință se datorează amintirilor din copilărie, aparent mama sa îi pregătea brânza de conopidă.

Foto: Profimedia și Getty

Mai multe