Ce mare a crescut fiica Ralucăi Moianu! Acum e o adolescentă răpitoare

5 iunie 2019   News

Mara, fiica vedetei de televiziune şi a regretatului Marius Ancuţa, e la vârsta primului buletin, dar şi a marilor întrebări.

Ce repede a zburat timpul! Fetiţa cu păr blond şi trăsături frumoase, moştenite de la celebra sa mamă, e deja o domnişoară în toată regula. La începutul acestui an, în ianuarie, fiica Ralucăi Moianu şi a regretatului Marius Ancuţa a împlinit 14 ani. A fost, însă, o aniversare dureroasă pentru Mara, fiind primul an în care a sărbătorit fără tatăl ei, care s-a stins din viaţă din cauza cancerului la plămâni. 

"Am avut un an foarte greu. Dar tati o să rămână mereu cu noi. Ştim că ne veghează, din Cer”, spunea la acea dată Raluca Moianu.

La 14 ani şi jumătate, Mara este o adolescentă răpitoare. Are aceiaşi ochi albaştri şi păr lung, dar deja corpul ei are noi forme şi unduiri - parte şi anilor petrecuţi în sala de balet.

"Mara e o fire sportivă, seamănă cu tatăl ei. E un copil bun, ştie ce-şi doreşte, învaţă bine, dar ca fiecare adolescent are momentele ei, însă ne desurcăm”, povestea la începutul anului Raluca Moianu pentru click.ro.

Mai multe