Ce mare s-a făcut fiica Loredanei Groza! FOTO

10 martie 2016   News

Elena s-a transformat într-o tânără frumoasă, care va frânge inimi.

Elena are 16 ani.

Apariţie rară! Loredana Groza s-a fotografiat deunăzi alături de fiica sa, Elena, la gala Merci Madame, în Braşov. Instantaneul a fost o mare supriză pentru fanii Loredanei, care ştiu cât de rezervată e artista cu viaţa sa privată. De altfel, pe fiica sa, Elena, Lori o arată foarte rar, deşi se vede de la o poştă că n-are motive s-o ascundă. După cum se poate vedea cu ochiul liber, tânăra a moştenit trăsăturile frumoase ale celebrei sale mame.

Mai mult, Elena, în vârstă de 16 ani, se vede că este preocupată încă de pe-acum de imaginea ei – cum altfel, când e fata Loredanei? Adolescenta este machiată discret şi are o coafură lejeră, semn că mizează pe frumuseţea naturală şi senzualitatea moştenite de la mama sa.

Lori a postat şi cu alte ocazii fotografii cu fiica sa, spre deliciul fanilor.

Loredana Groza este căsătorită de 17 ani cu producătorul de televiziune Andrei Boncea, cei doi devenind părinţii Elenei chiar în primul lor an de căsnicie. Nu de mult, artista şi-a făcut public regretul că nu au reuşit să mai aibă un copil. „Regret că am doar o fetiţă. Eu îmi mai doresc copii, de ce nu? Doar că nu am prea avut timp, printre atâtea proiecte“, mărturisea Loredana.

Aşa arăta Loredana la 15 ani.

Mai multe