Ce mare s-a făcut fiul lui Ben Affleck. Cum a fost surprins mezinul său în compania mamei Jennifer Garner

15 octombrie 2024   News

Celebrul actor are trei copii cu fosta soție Jennifer Garner. Ea este cea care s-a ocupat activ de micuți, iar Samuel s-a înălțat considerabil, în ultimul timp.

Familia lui Ben Affleck își vede mai departe de viață, în toiul problemelor pe care le are actorul, față de care Jennifer Lopez a depus actele de divorț.

Jennifer Garner îl sărută duios pe Samuel Affleck în timp ce se bucură de o plimbare relaxantă cu câinele familiei.

Apariția recentă vine la câteva zile după ce actrița a fost văzută cu iubitul ei.

Jennifer Garner a fost văzută făcând o plimbare prin Brentwood, California, împreună cu fiul ei, Samuel Affleck, și iubitul lor câine de familie, un labrador adorabil.

Ca de obicei, actrița a abordat un stil sport, preferatul său. Jennifer Garner a optat pentru colanți bleumarin, pantofi sport și un hanorac negru, cu un simbol interesant, o inimă frântă. De altfel, foarte șic, fără efort.

De asemenea, s-a accesorizat cu ochelari de soare de culoare închisă, afișând astfel un stil relaxat, care îi este pe plac.

Fiul Samuel a purtat un tricou roșu Nike, brandul preferat al tatălui său, pantaloni în carouri în stil pijama și crocși albi.

Mezinul Affleck se simte grozav în compania mamei sale și a cățelului adorabil.

Pufosul lor Labrador, care arăta la fel de mulțumit ca cei doi membri ai familiei Garner - Affleck, a alergat lângă ei în lesă.

Jennifer Garner a fost văzută împărtășind un moment tandru cu Samuel, aplecându-se să-l sărute pe cap, prețuind în mod clar timpul petrecut cu fiul ei.

Ben Affleck este actor, scenarist, producător și regizor de film american. Considerat mai ales la începuturile carierei doar o figură frumoasă a Hollywood-ului, Affleck a reușit să se impună mai ales prin rolurile sale din pelicule controversate și stranii precum Dogma sau Good Will Hunting, capodoperă care i-a adus și un Premiu Oscar pentru cel mai bun scenariu, scris în colaborare cu bunul său prieten Matt Damon.

Foto: Profimedia

Mai multe