Ce mari şi frumoşi s-au făcut copiii lui Luis Lazarus!

19 noiembrie 2020   News

Luis Lazarus are o iubită frumoasă, dar şi doi copii model.

Andrei şi Ana-Beatrice provin din legăturile trecute ale cunoscutului jurnalist. Lazarus a rămas în relaţii excelente cu fostele partenere de viaţă, iar de urmaşii lui e întotdeauna nedespărţit.

Spre deosebire de copiii săi, care l-au avut tot timpul alături, Luis Lazarus nu a avut o relaţie atât de bună cu tatăl său, deşi a depus tot efortul pentru asta.

„Ziua mea e pe 12 martie. În aprilie luam o sticlă de şampanie şi mergeam la el acasă. Stătea peste drum Oraşul (n.r. Turnu Severin) e mic. Ajugeam la el şi spuneam: «Ce zi e astăzi?». «O, ţi-ai adus aminte.», spunea el. «Da, eu nu uit niciodată ziua nimănui. Şi cu atât mai puţin pe a ta.» Pe urmă îl întrebam: «Auzi, dar pe 12 martie tu ce-ai făcut?» «A, păi, nu ştiu cum m-am luat cu…» Trei ani mi-a făcut chestia asta. ’90, ’91, ’92. Am zis, ce să mai fac? Nu am ce face cu omul ăsta. M-am dus la facultatea de Drept şi fiind sub 25 de ani, el trebuia să-mi finanţeze cheltuielile. Mi-a spus să mă duc să muncesc. Atunci m-am dus şi mi-am schimbat numele în Luis Lazarus. Ani de zile nu am primit niciun telefon de la tatăl meu ca să-mi spună La mulţi ani! La 18 ani m-a dus la notariat să mă pună să semnez că nu mai am nevoie de pensie alimentară”, povestea Luis Lazarus.

Mai multe