Ce mult s-a schimbat Brooke Shields (52)!

27 februarie 2018   News

Parcă mai ieri o vedeam jucând în ”Blue Lagoon”, alături de Christopher Atkins, cucerind inimile tuturor. Nu vă lăsaţi înşelaţi, însă! De atunci au trecut 38 de ani, timp în care eroina noastră s-a transformat într-o femeie puternică şi frumoasă, o mamă şi o soţie dedicată şi, evident, un star hollywoodian de renume.

foto: Hepta

În anii de debut. (`80 - `90)

Nu putem, însă, să nu precizăm cât de mult a schimbat-o timpul pe frumoasa Brooke Shields, ajunsă astăzi la 52 de ani. E drept, atunci avea doar 14 ani, aşa că era imposibil şi ciudat să nu se întâmple aşa. Am revăzut-o ieri, pe când se îndrepta spre platoul emisiunii Good Morning America, în New York, unde afişa zâmbetul inconfundabil.

Brooke, în prezent

Îmbrăcată într-un outfit lejer, Brooke Shields le-a transmis tuturor că viaţa e bună cu ea la cei 52 de ani şi că e fericită şi implinită, atât de pe plan professional, cât şi pe cel personal. Actriţa e căsătorită din 2001 cu Chris Henchy şi e mamă pentru două fete, de 11, respectiv 14 ani.

Brooke Shields

Cele mai recente proiecte cinematografice ale ei sunt ”The Middle” (2010-2018), ”Law & Order: Special Victims Unit” (2017-2018) şi Jane the Virgin (2018).

Mai multe