Ce note a luat la BAC vloggerul Selly. E tare mulţumit de rezultatele obţinute

30 iunie 2020   News

Vloggerul Selly are milioane de fani în mediul online. Tânărul a susţinut acum examenul maturităţii, a aflat şi ce note a obţinut la Bacalaureat. A învăţat, iar rezultatele au venit acum!

Selly, Andrei Şelaru pe numele real, este foarte celebrul în mediul online, are milioane de fani şi, împreună cu trupa sa, 5 GANG, a reuşit să capteze atenţia multor copii, adolescenţi. Acesta a muncit chiar de pe vremea liceului, are o trupă, are un canal de Youtube cu milioane de abonaţi, este cunoscut şi de către gazetarul Cristian Tudor Popescu. 

Selly a susţinut acum Balacaureatul. Dat fiind faptul că se concentra asupra viitorului său, asupra trupei sale, mulţi nu credeau că o să obţină note aşa de mari la examen. Chiar el a dezvăluit notele pe care le-a luat: "9,50 - română, 9,60 matematică , 9-70 biologie", a scris el într-o postare pe Instagram. Tânărul a oferit mai multe interviuri şi a dezvăluit înaintea probelor de Bacalaureat că pandemia i-a făcut bine, dintr-un punct de vedere. A stat acasă şi a învăţat. 

Selly a fost susţinut întotdeauna de părinţi, în perioada aceasta mama i-a fost de mare ajutor. Acesta l-a consiliat la matematică, este profesoară. 

        Vezi această postare pe Instagram                   9.50 ROMANA ❤️ 9.60 MATE 💋 9.70 BIO 🧠🧠🧠 CREIER SI EU? 😘😘😘 O postare distribuită de SELLY (@selly) pe Iun 30, 2020 la 2:26 PDT

Vezi această postare pe Instagram

9.50 ROMANA ❤️ 9.60 MATE 💋 9.70 BIO 🧠🧠🧠 CREIER SI EU? 😘😘😘

O postare distribuită de SELLY (@selly) pe

Ce note a obţinut iubita vloggerului Selly la Bacalaureat

Selly, chiar dacă are doar 19 ani, are şi o relaţie stabilă. Iubita lui este Smaranda Stirbu, o tânără care îşi doreşte să devină medic. Şi ea a obţinut note foarte bune la Bacalaureat: 10.00 la română, 9,80 matematică, 9,70 biologie. 

Selly a studiat la Colegiul Fraţii Buzeşti din Craiova, cea mai bună unitate de învăţământ din Oltenia.    Craioveanul are peste 2,65 milioane de abonaţi pe youtube, iar pe instagram a atins deja 1,5 milioane de urmăritori. 

Foto: Instagram

Mai multe