Ce note au luat la bac adolescenţii vedetă şi copiii artiştilor

7 iulie 2017   News

Emoţiile s-au încheiat pentru tinerii absolvenţi de liceu care au susţinut bacalaureatul. Iată cu ce note se mândresc ei.

Fiica Maiei Morgenstern, Cabiria Leah, a promovat bacalaureatul cu media 9,36. Cea mai mare notă a obţinut-o la matematică, unde a primit 10, apoi 8.80 la informatică şi 9.30 la limba română.

Anca Ţurcaşiu are toate motivele să fie mândră de băiatul ei, Radu Georgescu, care a obţinut nota maximă la matematică, la bacalaureatul susţinut la colegiul "Gheorghe Lazăr".

Şi Dan Bittman are motive de fericire. Băiatul său cel mare a trecut cu bine de bacalaureat. Alex Bittman a avut la limba şi literatura română nota 6,65, la matematică 6,4, iar la biologie 9,5. Adică o medie de 7,36.

Ilinca Băcilă, fostă concurentă la Vocea României şi la Eurovision, a susţinut şi ea examenul maturităţii. Iată şi notele ei: geografie - 9,4, istorie - 7, română - 8. Media 8,13!

La rândul ei, la Liceul "Dinu Lipatti", Nicole Cherry a obţinut o medie generală de 8,25. Tânăra cântăreaţă a luat 8,9 la geografie, 8,8 la istorie şi 7,05 la limba şi literatura română.

Mai multe