Ce probleme de sănătate are Gabi Cristea. Tavi Clonda a făcut primele mărturisiri

6 mai 2022   News

 Gabi Gristea și-a trezit soțul noaptea, pentru că se simțea rău, și au ajuns de urgență la spital. Prezentatoarea a aflat că are o infecție la rinichi, iar acum trebuie să facă tratament.

„Noaptea pe la 4 jumătate m-a trezit, tremura toată. I-am făcut un masaj, am îmbrăcat-o, i-am dat o pastilă, dar nu s-a oprit. A făcut apoi o baie fierbinte, nu se oprea din tremurat. Ulterior s-a liniștit, o oră a dormit, iar pe la 9-10 a luat-o iar. Am zis că trebuie să chemăm salvarea. Am chemat salvarea, dar am zis că durează prea mult. Am hotărât să mergem noi, să facă un efort pentru a ne urca în mașină și a ajunge la spital. A stat vreo 3-4 ore acolo ,iar apoi am luat-o acasă. Au întrebat-o dacă vrea să se interneze și a zis că nu, merge acasă la copii”. a spus Tavi Clonda pentru ego.ro.

“Este bine, acum urmează un tratament la spital. Are o infecție la rinichi. Nu este de joacă. Nu este într-o fază foarte avansată, dar, oricum, este acută cumva și trebuie ținut un tratament riguros, căci altfel poate să devină totul mai neplăcut pe termen lung. Tratamentul este de o lună de zile, iar antibioticul îl ia două săptămâni”.

Mai multe