Ce realizări pe plan profesional a avut Elena Chiriac de la "Ferma" în 2020. Familia e mândră de ea

15 decembrie 2020   News

Chiar dacă s-a terminat reality-showul "Ferma: orăşeni versus săteni" amintirile au rămas.  Elena Chiriac (18 ani), cea mai mică concurentă din reality-show-ul de la Pro TV, a făcut dezvăluiri despre viaţa sa, despre cearta cu Gabriel Toader, despre prietenia cu Augustin Viziru, planurile pentru 2021 şi familie.

Cum te-ai descrie în câteva cuvinte? Te consideri o persoană corectă?

Elena Chiriac: Ambiţioasă, loială, sinceră şi puternică. Sunt o fată cât se poate de normală, nu-mi place să vorbesc fără să demonstrez prin fapte. Cred că publicul a văzut în «Fermă» tot ce trebuia văzut despre mine, demonstrat prin fapte. Tind să cred că sunt o persoană corectă şi vreau să rămân mereu aşa.

Cum a fost 2020 pentru tine?

De departe cel mai bun an. Am învăţat atât de multe anul acesta şi simt că evoluţia mea a fost una uriaşă. Am terminat colegiul de actorie, am intrat la facultate, am fost finalistă în «Fermă», iar astea sunt doar câteva dintre realizările mele din anul 2020. Sper să vă surprind în continuare plăcut şi în anul 2021.

Cum ai descrie experienţa «Ferma»" de la Pro TV?

Cum am spus şi la finală: “Cea mai frumoasă experienţă din viaţa mea”. Nu se compară cu nimic din ce am trăit până acum în cei 18 ani ai mei. Sunt recunoscătoare că am facut parte din acest proiect extraordinar.

Ce nu ţi-a plăcut în «Fermă»? Cât ai slăbit?

Nu mi-a plăcut răutatea care a ieşit din oameni. Dar şi din lucrurile care nu mi-au plăcut am învăţat ceva. Fiind împăcată nu pot spune decât că tot ce s-a întâmplat acolo a fost o lecţie de viaţă, pentru că fiecare faptă rea din partea celorlaţi către mine a contribuit la schimbarea mea în bine. Am slăbit aproximativ 5 kg, organismul meu a fost dat peste cap multe zile după întoarcerea acasă. A durat mult să trec peste şocul pe care corpul meu l-a trăit în Fermă.

Citeşte continuarea pe click.ro, chiar aici!

Mai multe