Ce s-a ales de Kandi, superba nevastă a lui Alan din "Doi bărbaţi şi jumătate"?

22 octombrie 2018   News

Dacă ai urmărit serialul Doi bărbaţi şi jumătate, o ştii cu siguranţă pe această frumoasă actriţă, interpreta personajului Kandi. Mai exact, a doua soţie a lui Alan, fratele lui Charlie Sheen, mult mai tânără decât acesta, frumuşică foc şi cam la fel de prostuţă.

Ei bine, frumoasa April Bowlby, pe numele ei real, a ajuns azi la 38 de ani şi continuă să joace în special în seriale, cu apariţii în producţiile Drop Dead Diva, How I Met Your Mother, CSI, Psych, şi CSI: NY.

Puţini ştiu că, deşi în serialul Doi bărbaţi şi jumătate interpreta o femeie săracă cu duhul, în realitate, April este o tipă inteligentă şi şcolită, care a studiat biologia marină, limba franceză şi baletul, înainte de a începe o carieră în lumea modei. Spunem începe, pentru că April a renunţat la catwalk pentru actorie, pe care a studiat-o cu celebra profesoară a vedetelor Ivana Chubbuck.

Dispărută din radarul atenţiei publice, April duce o existenţă cât se poate de discretă în acest moment şi nu se ştiu amănunte legate de viaţa ei amoroasă. Este foarte posibil ca actriţa de 38 de ani să aibă o familie şi nimeni să nu ştie asta.

        View this post on Instagram                   The Getty with mi madre #sunnysummerdays 🖼 A post shared by April Bowlby (@aprilthebowlby) on May 5, 2018 at 5:56pm PDT

View this post on Instagram

The Getty with mi madre #sunnysummerdays 🖼

A post shared by April Bowlby (@aprilthebowlby) on

Cea mai cunoscută relaţie a fostei Kandi este cea cu muzicianul Josh Groban, care a durat din 2009 până în 2010.

Mai multe