Ce s-a întâmplat cu chipul ei? Raquel Welch, de nerecunoscut!

9 octombrie 2017   News

A fost cunoscută drept una dintre cele mai frumoase şi sexy femei din lume, impunându-se ca un sex simbolul cinematografiei hollywoodiene imediat după ce a apărut în filmul ”One Million Years B.C”. De atunci, însă, au trecut mulţi ani, iar celebra actriţă Raquel Welch a ajuns la 77 de ani, vârsta pe care a împlinit-o chiar luna trecută. Din păcate, aspectul fizic al actriţei din prezent e complet diferit de cel pe care l-a afişat chiar şi-n ultimii ani.

Raquel Welch (circa 1967). Aşa arăta în tinereţe

Zilele trecute, paparazzi au surprins-o pe celebra actriţă Raquel Welch pe străzile din Los Angeles. Actriţa, care a împlinit de curând 77 de ani, era, din păcate, aproape de nerecunoscut, fiind nemachiată şi purtând un outfit cel puţin bizar. Acest lucru e cu atât mai surprinzător cu cât, în urmă cu doar cinci luni, o admiram la un eveniment public, acolo unde îţi făcuse apariţia într-un outfit tineresc şi electrizant, care îi punea în evidenţă silueta încă zveltă şi chipul lipsit de riduri.

Aşa arăta acum cinci luni

La premiera filmului 'How to Be a Latin Lover' ne surprindea cu o apariţie tinerească şi vibrantă

Aşadar, ce s-a întâmplat în aceste cinci luni? Căci e clar că o schimbare s-a produs şi nu e una neapărat bună. În imaginile recente, înfăţişarea acesteia este una vizibil afectată de trecerea timpului, iar stilul vestimentar e departe de cel cu care ne-a obişnuit în ultimii ani. Iat-o în cele mai recentă fotografie!

Aşa arată acum.

foto: captură DailyMail, Hepta, arhivă OK!

Mai multe