Ce s-a întâmplat între Jack Nicholson şi sora Reginei Elisabeta?

31 august 2015   News

La această legătură chiar nu ne aşteptam, dar iată încă o dovadă că lumea e mică. Mai ales cea a celebrităţilor. Ei bine, în volumul său, Can I Go Now? The Life of Sue Mengers, Hollywood’s First Superagent, autorul Brian Kellow susţine că năbădăiosul actor Jack Nicholson (acum în vârstă de 78 de ani) ar fi avut-o, odată, în vizorul cuceririlor sale chiar pe sora Reginei Elisabeta a II-a, defuncta Prinţesa Margareta.

Totul s-a întâmplat la o petrecere VIP organizată în onoarea Margaretei, care a avut loc la Los Angeles, în anul 1979, acolo unde un tânăr Jack Nicholson i-a oferit prinţesei britanice cocaină. Acesta ar fi fost o încercare din partea lui Jack de a o cunoaşte mai bine pe cea care a trecut în nefiinţă în anul 2002, însă sora Reginei a refuzat drogurile, petrecând mare parte din seară dansând şi consumând cocktailuri cu John Travolta.

La petrecerea în cauză a participat crema de atunci a Hollywoodului, precum Sean Connery, Robin Williams sau Barry Manilow. Nicholson a venit însoţit de iubita lui de atunci, actriţa Anjelica Huston, dar asta nu l-a oprit din a flirta pe faţă cu Prinţesa Margareta, care, în rochia ei neagră Dior, a fost în centrul atenţiei.

Conform celor scrise în cartea citată mai sus, Margareta a rămas la petrecere până la ora 12.30, dansând în mod repetat cu Travolta, până când amicul ei, Prinţul Rupert Loewenstein a condus-o acasă.

Mai multe